-
Vedeți toate variantele ca listă
COD Gramaj Disponibilitate Pret COD: 64A2B7125F2F6Disponibilitate: in stocPret: 35.00 lei COD: Disponibilitate: Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectatePret: 20.00 lei
Descriere
Beneficiile mierii pure de păpădie
Mierea de păpădie pură înglobează multe caracteristici ale plantei din care provine, având în special efecte benefice asupra ficatului întrucât îmbunătăţeşte funcţiile acestuia. Ajută în eliminarea toxinelor din sistemul hepato-biliar.
Mierea de păpădie crește depozitul glicogenului din ficat, care se transformă în energie ori de câte ori celulele noastre au nevoie. Glucoza mierii naturale de păpădie este un nutrient de primă clasă al celulelor hepatice.
Compoziția mierii naturale de păpădie
Mierea de păpădie are un gust puternic erbaceu, nu foarte dulce, dar foarte plăcut. Mierea de păpădie conţine glucide, grupa de vitamine B, vitamina C, săruri minerale, enzime, aminoacizi, lipide.
Cristalizează repede şi are o consistenţă untoasă. Mierea de păpădie este o miere rară, nu se produce în fiecare an, depinde mult de condițiile climaterice.
Proprietățile păpădiei
Păpădia ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme şi stadii, dar şi a vezicii biliare. Planta acţionază ca un diuretic puternic, purifică sângele şi sistemul digestiv, ajută la eliminarea metalelor grele din organism şi la dizolvarea pietrelor de la rinichi.
Păpădia favorizează eliminarea depunerilor de grăsime de pe artere şi face sângele foarte fluid.
Deşi acţiunea coleretică (de stimulare a secreţiei biliare) şi colagogă (evacuarea bilei) este cunoscută de mult timp, cercetările farmacologice recente au demonstrat că preparatele pe bază de păpădie pot mări secreţia biliară de 4 ori.
Păpădia acţionează şi în colecistopatiile atonice şi în dispepsiile biliarc şi, de asemenea, favorizează eliminarea excesului de apă din organism, fără a priva corpul de sărurile minerale de care are nevoie.
Proveniența mierii naturale de păpădie
Mierea de păpădie pură provine din stupina propie, este o miere fin cristalizată, un proces natural al mierii adevărate. Datorită cristalelor fine din compoziție, o poți lua ușor cu lingurița și avantajul este că nu curge de pe ea.
După extragerea din stup într-un interval de doar 4 săptămâni se transformă din stare semifluidă în cea cristalizată.
Mierea naturală de păpădie nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.
Recenzii
Nu au fost găsite recenzii